Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac total la adresa Guvernului: Se cere demisia cabinetului Grindeanu

captura TV
Sorin Grindeanu

1. PNTMM (Partidul Naţional Ţărănesc Maniu Mihalache) sustine manifestatiile si indeamna pe toti membrii si sustinatorii sai sa participe la ele. Au inselat electoratul. In loc ca primele masuri sa fie cele promise de marire a veniturilor, desigur si acestea demagogice si populiste, s-au apucat sa ia masuri pentru favorizarea si eliberarea propriilor infractori, in interes josnic de grup si impotriva interesului general al Romaniei. Au fost votati doar de 18% din electorat. Cu acest procent nu au legitimitate sa faca ce vor cu Romania, sa atace si a anuleze progresele realizate in privinta luptei anticoruptie, atat de apreciata pe plan international de lumea democrata si civilizata.

2. PNTMM cere demisia sau demiterea acestui guvern si organizarea de alegeri anticipate, in care sa se vada clar daca acest PSD mincinos mai obtine vreo majoritate. Suntem pe deplin incredintati ca romanii se trezesc si ca printr-un nou vot, vor goni PSD-ALDE de la putere.

3. Dupa gestul las de adoptare pe ascuns, in miez de noapte, intr-o maniera practic mafiota, in pofida protestelor a peste o suta de mii de oameni, a OUG de modificare a codurilor penale si proiectului de lege de gratiere, acest guvern a reusit sa se faca de ras, pe el si intreaga tara si nu are decat o singura optiune onorabila, demisia imediata dupa retragerea acestor doua acte normative.

4. PNTMM cere tuturor cetatenilor Romaniei sa se mobilizeze exemplar sa participe la ample manifestatii impotriva PSD si guvernului, impotriva masurilor luate de acestia, astfel incat sa provoace, retragerea inainte de intrarea in vigoare a ordonantei retragerea acestui act normativ si cel mult sa se treaca direct la dezbaterea in parlament a obiectilor Curtii Constitutionale, adoptandu-se modificarile necesare strict la nivelul acestora , fara interpretari incorecte si fara nici un fel de adaugiri, asa cum se procedeaza in mod obisnuit.

5. In ceea ce priveste proiectul de gratiere, in conformitate cu pozitia noastra anterior comunicata, cerem sa se renunte la el si sa se treaca urgent la masuri de indreptare a sistemului penitenciar romanesc, prin inasprirea legilor care sanctioneaza aplicarea de rele tratamente detinutilor si prin infiintarea unui corp permanent de control a penitenciarelor din Romania, care sa impuna imbunatatirea conditiilor de viata a detinutilor.

6. Indiferent ce solutie de clementa s-ar adopta cerem ca politicienii sa fie exclusi, atat pentru motive din trecut: suferintele romanilor in acesti 26 de ani de furt continuu din banul public, de proasta administrare a resurselor si avutiei nationale, cat si pentru viitor in sensul obligarii politicienilor in calitatea lor de administratori ai tarii, la o activitate corecta, competenta si eficienta. Abuzul in serviciu, coruptia sau incompetenta, in cazul acestora, care raspund de soarta romanilor, nu pot fi in nici un fel scuzate. Un regim special pentru acestia se impune pe masura atat a avantajelor pe care si le-au arogat, cat si pentru importanta si efectele uriase ale exercitarii functiilor publice, conform unui comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.