Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacantul Andrei Ciolacu va antrena echipa Rapid U16

www.libertatea.ro
Andrei Ciolacu

Andrei Ciolacu (27 de ani) a semnat din nou cu Rapid, dar de această dată nu va evolua pe teren. Atacantul va antrena echipa U16 a clubului, în ciuda faptului că este în continuare jucător activ. În trecut, Ciolacu dezvăluia că vrea să se îndrepte spre această meserie, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Sorina Matei scoate la lumină o ‘coincidență’ ciudată în cazul Dan Barna-RISE Project! Mutare neașteptată

Rapid a anunţat luni numirea lui Ciolacu în fruntea echipei U16. "Suntem bucuroşi să vă anunţăm cooptarea lui Andrei Ciolacu în staff-ul tehnic al academiei. Rolul său va fi acela de antrenor al grupei de juniori U16. Chiar dacă este încă jucător activ, am decis de comun acord să facem acest pas, ţinând cont de pasiunea sa pentru Rapid şi pentru cariera de antrenor, pe care doreşte să o îmbrăţişeze în viitor. Îi dorim mult succes în noua sa carieră!", se arată în comunicatul emis de Rapid.

Citește și: Nebunie mare în cazul Caracal! Anchetatorii i-au interzis lui Dincă: ‘S-a dat ordin pe unitate să nu aibă acces’

Ca jucător, Ciolacu a început fotbalul la Rapid, iar de-a lungul carierei a mai evoluat pentru CS Otopeni, Slask Wroclaw, ASA Târgu Mureş, FC Warriors, Juventus Bucureşti şi Metaloglobus. În Liga 1 a marcat patru goluri în 51 de jocuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.