Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacantul croat Mario Mandzukic părăsește AC Milan

ac milan

Atacantul croat Mario Mandzukic şi-a luat rămas bun de la AC Milan, luni, la sfârşitul contractului său de şase luni, mulţumind grupării din Serie A pentru că i-a oferit ocazia să evolueze pe ''Giuseppe Meazza'' deşi nu a avut foarte multe apariţii, scrie AFP.

La 36 de ani, croatul a fost adus la Milan în ianuarie, însă a avut doar 11 apariţii dintre care doar două ca titular, în total 300 de minute de joc fără a marca vreun gol, scrie Agerpres.ro.

"A fost o plăcere să joc la AC Milan, sunt recunoscător conducerii clubului pentru că mi-a oferit această oportunitate. Mulţumesc tuturor coechipierilor care s-au dovedit a fi nu doar jucători deosebiţi ci şi oameni minunaţi. Sunt bucuros că AC Milan va juca în Liga Campionilor în sezonul următor, doresc echipei mult succes'', a spus Mandzukic.

AC Milan a terminat pe locul 2 în Serie A şi va juca în Liga Campionilor după o pauză de şapte ani.

Mario Mandzukic a renunţat la salariul său pe luna martie deoarece nu a putut juca în acea perioadă din cauza unei accidentări. Potrivit presei italiene, el avea un salariu de circa 300.000 de euro pe lună.

AC Milan preciza că suma corespunzând salariului neprimit de Mandzukic va intra în conturile fundaţiei clubului pentru a susţine "proiecte în favoarea tinerilor care se confruntă cu fragilitatea socio-economică şi educaţională".

"Acest gest de excepţie demonstrează etica şi profesionismul lui Mario Mandzukic", afirma atunci preşedintele clubului, Paolo Scaroni.

Printre cluburile mari la care a jucat croatul se numără Juventus Torino şi Bayern Munchen.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.