Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacantul Fedor Smolov a întrerupt izolarea din Spania şi a revenit în Rusia

Fotbal
minifotbal

Atacantul rus Fedor Smolov a devenit al doilea jucător al echipei spaniole de fotbal Celta Vigo care întrerupe izolarea impusă de pandemia de coronavirus şi pleacă în ţara natală, relatează cotidianul AS, citat de Reuters.

Publicaţia precizează că Smolov a cerut permisiunea clubului pentru a pleca în Rusia, din motive personale, dar aceasta nu i-a fost acordată, deoarece LaLiga nu a autorizat cererea.

Smolov (30 ani) a informat clubul în legătură cu deplasarea sa şi a precizat că va reveni în Spania imediat ce problema sa personală va fi rezolvată.

ProSportsManagement, care reprezintă interesele jucătorului, a precizat că Smolov a avut acordul clubului galician de a pleca în Rusia şi doar dacă va întârzia să revină în Spania va fi amendat.

Fotbalistul danez Pione Sisto a părăsit Spania luna trecută în timpul perioadei de izolare şi a reveni în ţara natală. Presa spaniolă a relatat că Sisto nu a anunţat clubul în legătură cu plecarea sa decât după ce a părăsit ţara.

Spania a intrat în a patra săptămână de stare de urgenţă, care prevede izolarea socială, măsură care a fost prelungită până pe 26 aprilie din cauza pandemiei de coronavirus, care a ucis peste 12.000 de persoane în această ţară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.