Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacantul francez Kylian Mbappe spune că nu-şi pierde timpul cu analizarea reacţiilor ironice la adresa sa

goal.com
mbappe

Atacantul francez Kylian Mbappe spune că nu-şi iroseşte timpul şi energia cu analizarea sau replica la reacţiile ironice ori ostile la adresa sa, cu referire la gestul făcut de portarul Argentinei, Emiliano Martinez, după finala CM 2022 din Qatar, scrie Reuters.

"Ceea ce fac alţii nu este problema mea, nu-mi risipesc energia pe astfel de lucruri. Ceea ce este important pentru mine este să dau tot ce am mai bun pentru clubul meu, pentru naţionala Franţei, iar acum îl aştept pe Messi să revină la lotul lui PSG, să facem meciuri frumoase împreună", a spus Mbappe.

Antrenorul echipei PSG, Christophe Galtier, spunea în urmă cu două zile că nu crede că finala Cupei Mondiale din Qatar, dintre Franţa şi Argentina, şi celebrarea ulterioară a triumfului de către naţionala "albiceleste" vor răci relaţia existentă la clubul parizian între vedetele Lionel Messi şi Kylian Mbappe, potrivit Agerpres.

"Nu cred că se va schimba nimic în relaţia dintre cei doi. Eu nu comentez ce a făcut portarul Argentinei, Emiliano Martinez, eu mă refer la relaţia colegială dintre cei doi, nu cred că va fi afectată. Leo s-a comportat foarte bine de când a sosit la PSG, are o relaţie amicală cu Mbappe. Comportamentul portarului sud-americanilor este o cu totul altă discuţie. Messi şi Mbappe întotdeauna s-au respectat reciproc, chiar şi când au fost adversari ei şi-au strâns mereu la final mâinile", a spus Galtier.

În timpul paradei jucătorilor argentinieni, după victoria din finala cu Franţa, portarul Emiliano "Dibu" Martinez a fost văzut ţinând în mână o păpuşă reprezentând un copil, al cărui chip era acoperit de o fotografie a lui Kylian Mbappe. Martinez a fost chiar ironic la adresa starului francez, autor a trei goluri, cântând la vestiar: "Un minut de reculegere... pentru Mbappe", înainte de a fi urmat de coechipierii săi.

Peste 500.000 de persoane au semnat o petiţie online ironică lansată în Argentina pentru ca "Franţa să nu mai plângă" după înfrângerea sa în finala Cupei Mondiale de fotbal 2022.

"De când am câştigat, francezii nu încetează să plângă şi să se plângă şi nu acceptă că Argentina este campioana mondială", a declarat Valentin Gomez, iniţiatorul petiţiei "France stop crying" care a adunat 570.768 de semnături pe site-ul change.org vineri la ora 21:20 GMT.

Arbitrul finalei, polonezul Szymon Marciniak, a fost criticat în Franţa, mai ales pentru decizia sa de a dicta penalty pentru un fault al lui Ousmane Dembele asupra lui Angel Di Maria în prima repriză.

Mai mulţi francezi au regretat lipsa de eleganţă a unor jucători argentinieni după victorie, în special portarul Emiliano Martinez.

Printre ei a fost preşedintele Federaţiei franceze de fotbal, Noel Le Graet, care i-a scris omologului său argentinian, Claudio Tapia, pentru a se plânge de "excesele" care au însoţit câştigarea titlului de către echipa albiceleste.

PSG este lider detaşat în Ligue 1 după 16 etape, cu 44 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.