Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacantul german Kai Havertz este dispus să-şi plătească biletele de călătorie pentru meciurile din deplasare ale clubului de fotbal Chelsea

https://www.transfermarkt.com/
kai havertz

Atacantul german Kai Havertz este dispus să-şi plătească biletele de călătorie pentru meciurile din deplasare ale clubului de fotbal Chelsea, care se confruntă cu probleme financiare din cauza restricţiilor impuse de guvernul britanic, transmite Reuters, citat de Agerpres.

Patronul clubului de pe Stamford Bridge, rusul Roman Abramovici, se află sub incidenţa sancţiunilor guvernului britanic şi Chelsea îşi desfăşoară activităţile conform unei licenţe speciale care îi limitează veniturile.

''Aş plăti, nu este o problemă. Nu este un lucru mare pentru noi. Pentru noi să ajungem la meciuri, asta este cel mai important. Cred că sunt multe lucruri dificile în lume în acest moment şi dacă trebuie să luăm trenul sau autocarul pentru meciurile din deplasare, aş plăti, nu este o problemă'', a declarat Havertz, înaintea meciului cu Lille, prevăzut miercuri în optimile Ligii Campionilor.

Peste trei zile, Chelsea are un meci în deplasare cu Middlesbrough în sferturile de finală ale Cupei Angliei.

''Nu este uşor. O asemenea situaţia nu s-a întâmplat înainte la Chelsea, aşa că este puţin ciudat, dar suntem profesionişti şi uneori situaţii ca aceasta se pot întâmpla'', a adăugat Havertz.

Antrenorul Thomas Tuchel a opinat că transportul cu avionul nu este un lux, ci oferă posibilitatea ca jucătorii să ajungă proaspeţi pentru meciurile dintr-un calendar încărcat: ''Este vorba doar de un nivel profesionist al sportului, unde noi jucăm cu pauză de două zile între meciuri, în timp ce adversarul are patru zile între jocuri. Şi asta duce la apariţia unor accidentări. Pentru asta e mai bine să mergi cu un avion decât cu un autocar''.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.