Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacantul Junior Brandao a semnat cu Ludogoreț

www.agerpres.ro
Ludogoreț

Ludogoreţ a ajuns la un acord cu atacantul Junior Brandao, care ar urma să semneze un contract valabil pe cinci ani cu campioana Bulgariei. În vârstă de 22 de ani, Brandao e văzut drept un jucător perspectivă şi va evolua în premieră în afara Braziliei, scrie Mediafax.

Brandao vine de la gruparea Atletico Goianiense, care activează în prezent în eşalonul secund la Braziliei. Ludogoreţ va plăti 1.5 milioane de euro pentru aducerea atacantului, care va avea un salariu lunar de 65.000 de euro, cu circa 5.000 de euro mai mult decât încasează Keşeru. În Brazilia, Junior Brandao avea un salariu de 20 de ori mai mic, conform presei bulgare. Keşeru mai are contract pe încă un sezon cu campioana Bulgariei.

Citește și: Probleme în paradisul şeicilor de la PSG: Neymar sau Mbappe trebuie SĂ PLECE, altfel echipa riscă să fie EXCLUSĂ din Europa

Pe lângă Junior Brandao, care poate evolua doar pe postul de număr 9, Ludogoreţ mai are în lot următorii atacanţi: Claudiu Keşeru, Wanderson şi Jakub Swierczok. Keşeru a fost golgheterul echipei în sezonul precedent, după ce a marcat 28 de goluri în 42 de meciuri oficiale. În campionat a reuşit să puncteze de 26 de ori şi a obţinut astfel titlul de golgheter.

Ludogoreţ a mai pus mâna în această săptămână pe May Mahlangu, pentru care a plătit 500.000 de euro. La gruparea din Razgrad mai evoluează Dragoş Grigore, venit tot în această vară, şi Cosmin Moţi. Ludogoreţ înfruntă Torpedo Kutaisi în această seară, în playoff-ul Ligii Europa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.