Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacantul lui Real Madrid, Eden Hazard: 'Mi-e frică de infecţie, dar mai presus de toate, mă tem să nu o dau mai departe'

Goal.com
Eden Hazard

Atacantul echipei Real Madrid, belgianul Eden Hazard, a afirmat joi că îi este teamă de infecţia cu coronavirus în cazul în care ar contracta virusul, însă s-ar simţi mult mai inconfortabil dacă ar lua această infecţie şi ar da-o mai departe, scrie EFE.

''Dacă îmi este frică? Da, îmi este, ca tuturor celorlalţi. Dar mai presus de toate, mă tem să nu o iau şi să o transmit altora... Eu, dacă mă infectez, cred că voi putea să gestionez situaţia, avem oameni care se preocupă de noi, ne vor vindeca. Dar ştiu că există oameni mai slabi, care chiar nu s-ar descurca dacă ar avea aşa ceva, de ei îmi pasă'', a spus fotbalistul într-un videoclip, conform Agerpres.ro.

Citește și: Adrian Streinu-Cercel: ‘E nevoie de testarea a 10.514 de persoane din București’

Eden Hazard a fost operat cu succes, la începutul lunii, într-o clinică din Dallas (Statele Unite), după leziunea la glezna dreaptă suferită în februarie.

El trebuia oricum să stea departe de gazon aproximativ trei luni, înainte de a-şi putea relua antrenamentele.

Citește și: 153 de cadre medicale și personal auxiliar confirmate cu noul coronavirus

În vârstă de 29 ani, Hazard s-a accidentat în cursul meciului pierdut de madrileni pe terenul formaţiei Levante (0-1), pe 22 februarie, în campionatul Spaniei. El revenise în competiţie de doar două săptămâni, după o "microfractură" la maleola gleznei drepte.

Campionatul de fotbal al Spaniei a fost suspendat pe termen nedefinit până la dispariţia riscurilor pentru sănătate, a anunţat luni Comisia de monitorizare înfiinţată de Federaţia spaniolă (RFEF) şi Liga profesionistă spaniolă (La Liga).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.