Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacantul Marcus Rashford și-ar putea prelungi contractul cu Manchester United

www.worldsoccer.com
manchester united

Atacantul celor de la Manchester United, Marcus Rashford, este în discuţii cu oficialii de pe ”Old Trafford” pentru prelungirea contractului, scadent în vara anului 2020, anunţă The Telegraph, potrivit mediafax.

Citeste si Gabriela Firea cere intervenția tuturor puterilor statului - E primul Guvern din istoria post PCR-istă care ia această măsură

În actualul contract al vârfului britanic există o opţiune de prelungire pe încă un an de zile, adică până în iunie 2021. Dacă îşi va prelungi contractul, Rashford ar urma să aibă un salariu de peste 150.000 de lire sterline pe săptămână. Internaţionalul englez a debutat pentru Manchester United în 2016, punctând de 47 de ori în 167 de partide în tricoul ”diavolilor”, la care se mai adaugă 24 de pase decisive. Un trofeu Europa League, unul al FA Cup, o Cupă a Ligii Angliei şi o Supercupă a cucerit Rashford alături de gruparea din Manchester.

Acesta a fost în echipa Angliei la Campionatul Mondial din 2018, găzduit de Rusia, unde britanicii au ajuns până în semifinală, fiind eliminaţi de Croaţia în prelungiri, scor 2-1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.