Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacantul Pierre-Emerick Aubameyang, ofertat de FC Barcelona

www.click.ro
FC Barcelona siglă

Barcelona vrea să aducă un atacant lângă Messi, Luis Suarez și Griezmann. Potrivit grupării spaniole Marca, Pierre-Emerick Aubameyang se află pe lista scurtă a grupării catalane, potrivit Mediafax.

Pierre-Emerick Aubameyang în vârstă de 30 de ani a ajuns la Arsenal în ianuarie 2018, de la Borussia Dortmund, contra sumei de 65 de milioane de euro. Până în prezent a evoluat în 79 de partide și a marcat de 50 de ori, oferind 12 pase de gol. 10sport.com scrie că jucătorul din Gabon nu mai vrea să își prelungească înțelegerea cu echipa de pe Emirates și deja i-a ajunțat pe cei din conducere. Aubameyang mai are contract cu Arsenal până în 2021.

Citește și: PRAF în ochi: MAREA schimbare din ministerul Sănătății înseamnă REDUCEREA numărului de posturi de la 384 la 380

Arsenal se află pe poziția 6 în Premier League, cu 17 puncte acumulate după 12 etape. Aubameyang ocupă locul 4 în clasamentul marcatorilor, cu opt reușite. Lider este Jamie Vardy, de la Leicester, cu 11 reușite. Pe locul secund se află fostul adversar al României de la EURO U21, Tammy Abraham, care a marcat 10 goluri pentru Chelsea în actuala stagiune. Starul lui Manchester City, Sergio Aguero, completează podiumul cu 9 reușite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.