Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacantul român Denis Drăguş a revenit la Standard Liege

fcviitorul.ro
denis dragus

Atacantul român Denis Drăguş a revenit la gruparea belgiană Standard Liege, care l-a împrumutat în sezonul trecut la clubul italian Crotone, a anunţat marţi site-ul walfoot.be.

Drăguş, care pe 6 iulie va împlini 22 de ani, a fost prezent luni dimineaţă la antrenamentul lui Standard. El a avut doar nouă apariţii în Serie A pentru Crotone, una singură ca titular, echipa nereuşind să se menţină în Serie A. Fotbalistul cu două selecţii în naţionala României a venit în august 2019 la Standard, de la FC Viitorul, valoarea transferului fiind de 1,8 milioane de euro, potrivit agerpres.ro.

"Denis era printre jucătorii cei mai talentaţi când eu eram secund la Standard Liege. Are explozie, viteză şi joacă un fotbal bun. Sunt însă nişte detalii care fac ca el să fie în continuare la acest nivel. Trebuie să găsim cheia care să-i permită să se dezvolte", a declarat Mbaye Leye, antrenorul formaţiei din Liege.

"Voi da totul în perioada de pregătire pentru a şti dacă el poate aduce un plus echipei. Un Denis în formă seamănă cu profilul jucătorilor pe care îi căutăm. A avut şansa sa la Crotone, unde a început bine. Apoi, o lună de zile a avut Covid-19. După aceea a venit alt antrenor şi el a avut mai puţin timp de joc. În opinia mea, el poate să ne aducă ceva. A dobândit experienţă după acest împrumut în Italia. Era cunoscut în România şi a venit incognito într-o ţară nouă. Nu este întotdeauna uşor când soseşti tânăr în străinătate. Ar fi minunat să aibă acest declic în perioada de pregătire şi să fie conştient de calităţile sale şi de ce ne poate aduce. Mai ales din punct de vedere colectiv", a adăugat Leye.

Drăguş a fost folosit puţin şi la Standard, doar două meciuri în campionat şi alte două în Cupa Belgiei, nefiind niciodată titular.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.