Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacantul Thomas Muller pleacă de la Bayern Munchen

dw
Bayern Munchen suparare

Thomas Muller (30 de ani), atacantul lui Bayern Munchen, intenționează să părăsească clubul bavarez în luna ianuarie a anului viitor, anunță cotidianul Bild, potrivit Mediafax.

Potrivit sursei citate, campionul mondial din 2014 ar fi nemulțumit de minutele primite din partea antrenorului Niko Kovac. În ultimele cinci partide ale lui Bayern, Muller a început de fiecare dată din postura de rezervă, iar în meciul cu Tottenham, din grupele Ligii Campionilor, scor 7-2, nu a prins niciun minut.

Poziția de mijlocaș ofensiv în spatele vârfului a a fost preluată de Phillipe Coutinho, jucător sosit în această vară în Bavaria. Brazilianul, care este împrumutat de la FC Barcelona, s-a impus ca titular, a reușit două goluri și două pase decisive, având prestații apreciate. De partea cealaltă, Muller a prins minute în 10 partide, reușind un gol și patru pase decisive.

OMV Petrom a dat lovitura: Compania a găsit un zăcământ uriaș de naze naturale, în România

Thomas Muller este unul dintre jucătorii care se identifică cu istoria recentă a lui Bayern Munchen. Născut chiar în Bavaria, fotbalistul ofensiv a trecut prin grupele de juniori ale clubului, iar în 2009 a ajuns la prima echipă, unde a acumulat, până în prezent, 495 de meciuri și 186 de goluri.

Alături de Bayern, Muller a câștigat Liga Campionilor, Supercupa Europei, Campionatul Mondial al Cluburilor, opt titluri în Bundesliga, cinci Cupe ale Germaniei și opt Supercupe ale Germaniei. De asemenea, fotbalistul de 30 de ani a triumfat la Campionatul Mondial în 2014, alături de naționala Germaniei, pentru care a strâns 100 de prezențe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.