Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacantul uruguayan Edinson Cavani s-a despărțit de colegii de la PSG

http://www.dailymail.co.uk
Edinson Cavani

Atacantul uruguayan Edinson Cavani (32 de ani) este la un pas de a deveni jucătorul echipei din La Liga Atletico Madrid. Înțelegerea cu PSG este aproape de a se concretiza, iar jucătorul și-a luat rămas-bun de la colegi, potrivit as.com, care citează Foot-Mercato, potrivit Mediafax.

Aceași sursă notează că Edinson Cavani ar fi refuzat mai multe oferte venite din Premier League, printre care se afla și clubul Manchester United, pentru a juca în Spania.

Atacantul în vârstă de 32 de ani și-ar fi luat la revedere luni, 27 ianuarie, de la Neymar & Co.. Edinson Cavani, care este golgheterul all-time al grupării pariziene a pierdut postul de titular în ultimele luni. Tehnicianul echipei PSG, Thomas Tuchel, l-a preferat pe Mauro Icardi în locul uruguayanului. Argentinianul a ajuns pe Parc des Princes în vara anului 2019, sub formă de împrumut, de la Inter Milano.

Citește și: SURSE - Thriller în Parlament: suspans major la moțiunea de cenzură

Cavani, care a pierdut 20 de meciuri în acest sezon, din cauza unei accidentări, petrece ultimele ore ca jucător al formației PSG. În ultimele săptămâni, acesta a refuzat să mai facă parte din lotul parizienilor, demonstrând că vrea să plece cât mai repede de la club.

Atletico Madrid așteaptă să se concretizeze transferul, plătind suma de 15 miloane de euro.

Edinson Cavani a evoluat timp de șase sezoane și jumătate la PSG, marcând 198 de goluri în 293 de partide, devenind astfel cel mai bun marcator din istoria parizienilor. Cavani, care mai are contract cu PSG până în iunie 2020, a ajuns la echipa de pe Parc des Princes în vara anului 2013, de la Napoli, pentru 64 de milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.