Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacantul Wayne Rooney va fi antrenor-jucător la echipa de liga a doua engleză Derby County, din ianuarie 2020

www.redcafe.net
Wayne Rooney

Wayne Rooney (33 de ani) a semnat, marți, un contract cu echipa Derby County, valabil începând cu 1 ianuarie 2020. Atacantul va fi atât jucător, cât și antrenor al formației din liga a doua engleză, anunță MEDIAFAX.

În comunicatul emis de către cei de la Derby, marți, se menționează că Rooney își va încheia sezonul la formația DC United, din Statele Unite ale Americii, iar din ianuarie 2020 va deveni antrenor-jucător în liga a doua engleză.

Citește și: Sondaj: Klaus Iohannis, de neoprit în cursa către Cotroceni! Surpriza de pe locul doi

Contractul lui Rooney cu Derby va fi valabil un sezon și jumătate, până în vara anului 2021, cu opțiune de prelungire pe încă un sezon.

Sezonul trecut, Derby County a fost pregătită de Frank Lampard, care a dus echipa în play-off-ul pentru promovarea în Premier League, iar ulterior a semnat cu Chelsea. În locul acestuia, funcția de manager i-a revenit olandezului Philip Cocu.

Wayne Rooney, care va purta numărul 32 la Derby, este cel mai bun marcator din istoria națioanalei Angliei, pentru care a înscris 53 de goluri în 120 de apariții.

Citește și: Ieșire scandaloasă a unui fost candidat USR, în legătură cu cazul de la Galați: ‘Panarama aia mică și-a tras-o până a rupt-o ăla’

Atacantul a scris istorie la Manchester United, unde a evoluat în perioada 2004-2017, a strâns 253 de goluri în 559 de meciuri și a câștigat 18 trofee. În cariera sa, Rooney a mai evoluat la Everton și DC United.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.