Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacuri armate violente în Ecuador: Cel puțin 8 persoane au fost ucise, iar mai multe au fost rănite

usnews.com
Revoluție proteste ecuador

Cel puțin 8 persoane au fost ucise, iar mai multe au fost rănite în urma unor atacuri armate violente în cantonul La Concordia, provincia Santo Domingo de los Tsáchilas din Ecuador. Incidentele s-au produs în mai multe zone, scrie Mediafax.

Potrivit informațiilor disponibile pe portalurile digitale, decesele au avut loc în cel puțin trei zone ale orașului, în urma unor schimburi de focuri între bande rivale.

Un incident s-a petrecut într-un club de noapte din zonă, duminică în jurul orei 2.00, când două persoane au fost împușcate. Se pare că schimbul de focuri a izbucnit în urma unui scandal care a avut loc acolo. Unul dintre cei uciși era fratele presupusului lider al unei bande criminale active în La Concordia.

Alte trei persoane au fost rănite în acest incident, inclusiv un angajat al clubului. Se pare că victimele care au decedat aveau antecedente penale.

Celelalte șase decese s-au produs în zonele Nueva Concordia și Dubái, relatează publicația locală El Universo. Două dintre acestea au avut loc în fața unui magazin de băuturi alcoolice, unde atacatorii, sosind pe o motocicletă, au deschis focul asupra oamenilor și au fugit în grabă. Potrivit unor surse, cel puțin cinci dintre cei decedați au fost identificați.

Poliția a mobilizat ofițeri în diferite zone din La Concordia pentru a strânge informații și a găsi persoanele responsabile. Până în prezent, nu a fost emisă nicio declarație oficială cu privire la aceste incidente.

Ecuadorul se confruntă cu o creştere a violenţei din cauza războiului bandelor pentru controlul reţelelor de aprovizionare şi distribuţie a drogurilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.