Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacurile de la Birmingham - O persoană a a fost ucisă și alte șapte rănite

www.timesofisrael.com
atentat Londra iunie

Un bărbat a fost ucis şi şapte persoane au fost rănite, dintre care două grav, într-o serie de atacuri cu cuţitul care au avut loc duminică la Birmingham, oraş din centrul Angliei, a anunţat poliţia din West Midlands, transmit Reuters şi dpa.

"Suntem în prezent în măsură să confirmăm că am lansat o anchetă pentru omucidere în urma evenimentelor din noaptea trecută", a informat poliţia din West Midlands. "Un bărbat a murit şi un bărbat şi o femeie au suferit răni grave. Alţi cinci au mai fost răniţi", au adăugat forţele de ordine.

Poliţia a dat publicităţii puţine detalii, însă a transmis că atacurile au avut loc între orele locale 12:30 şi 2:20 (23:30 GMT sâmbătă - 01:20 GMT duminică) şi aveau legătură între ele.

"Facem tot posibilul să aflăm cine este răspunzător", a adăugat poliţia într-o declaraţie de presă postată pe contul său de Twitter.

Ministrul de externe britanic Dominic Raab a declarat că nu există informaţii care să indice că incidentele ar avea legătură cu terorismul, dar a invitat cetăţenii să rămână "foarte vigilenţi".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.