Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATENȚIE, detalii ÎNFIORĂTOARE! Noi dezvăluiri din discuția fetei cu polițiștii: 'M-a violat, sunt legată cu sârma'

www.facebook.com
alexandra caracal

Detalii înfiorătoare ies la iveală în cazul fetei dispărute în Caracal, care ar fi fost ucisă şi dizolvată în acid. Victima Alexandra Mihaela Măceşanu este nepoata lui Alexandru Cumpănaşu, preşedintele Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României, anunță adevarul.ro.

Într-un interviu acordat Ştirilor ProTV, Cumpănaşu a povestit ce a vorbit victima la telefon cu poliţiştii.

„Le-a spus că este legată cu o sârmă de picioare, că a fost violată, că este sechestrată, că a fost bătută. Nu ştia unde se află, le-a dat nişte indicii. Le-a spus tot ce a putut ea, cauta adrese acolo, tot ce a putut ea. Iar poliţia, în ”înţelepciunea” lor, credeau că nu este fata. Vă daţi seama, la 15 ani să fii bătută, violată, schingiuită şi tu să îţi pui speranţa, să vorbeşti 20 de minute la telefon cu oamenii legii”, a declarat Alexandru Cumpănaşu.

Citește și: DOLIU în PSD - Unul din cei mai INFLUENȚI foști LIDERI s-a stins din viață

„Am hotărât să ies public dintr-un singur motiv: Oamenii trebuie să plătească. Judecătorul, procurorul care i-a ţinut la poartă pe politiştii, poliştiştii care au ascultat de procuror, şeful Poliţiei Române. Nepoata mea a sunat de trei ori, oamenii ăştia au stat de la 3 jumătate până la 6 că nu era flagrant. Intrm peste indivizi care au furat o găină, mascaţi, iar indivizii ăştia îşi bat joc de sufletul unui copil. În timp ce se aud ţipete. Au stat lângă poartă, în timp ce era masacrată în casă. Vă puteţi imagina asta? Da, aveau dubii dacă era Alexandra. Spuneau că nu ştiu dacă este vocea ei sau dacă este ea. Pur şi simplu au fost atât de proşti, amatori, neprofesionişti, nu au făcut confruntare decât foarte târziu, ca să meargă pe această pistă”, a declarat Cumpănaşu şi la Antena 3.

Şeful Poliţiei Române Ioan Buda a declarat că poliţiştii au aflat vineri, în intervalul 2:00 - 3:00, adresa exactă la care se afla adolescenta dispărută la Caracal. El a explicat că poliţiştii au fost cei care au aflat adresa exactă, nu STS.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.