Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE Accident MORTAL, după ce o mașină cu 3 persoane s-a răsturnat

Un bărbat a murit şi alte două persoane, printre care un adolescent de 16 ani, au fost rănite într-un accident petrecut duminică seara pe un drum judeţean din Constanţa, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii au fost anunţaţi de producerea unui accident rutier, duminică seara, pe DJ 381, între localitatea Valea Dacilor şi Medgidia, după ce o maşină s-a răsturnat în afara carosabilului. În autoturism se aflau trei persoane.

Citește și: Scenariu cutremurător! ‘Pentru asta a fost executat politic Dragnea’/’Un act de trădare națională a președintelui și premierului’

Un bărbat de 37 de ani se afla în stop cardiorespirator când au ajuns echipele de intervenţie la faţa locului, iar cadrele medicale au încercat să-l resusciteze, fără succes însă. În urma accidentului, un alt bărbat, de 30 de ani, a fost grav rănit, iar un adolescent de 16 ani era conştient, fiind rănit uşor.

Poliţiştii continuă cercetările în urma acestui accident.

Citește și: Adrian Năstase îl dă de gol pe Klaus Iohannis: ‘A sprijinit, cu parlamentarul său, proiectele legislative ale PSD’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.