Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE Accident MORTAL între un BMW și o autoutilitară: Circulația este OPRITĂ pe DN1

Un bărbat a murit şi patru persoane au fost rănite într-un accident produs joi seară pe DN 1, în comuna Tileagd, între un BMW şi o autoutilitară, traficul fiind blocat în zonă.

Potrivit maiorului Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, accidentul a fost semnalat la ora 19,45, pe DN 1, în localitatea Tileagd, între un autoturism BMW şi o autoutilitară (o dubiţă). Şoferul autoturismului a suferit leziuni mortale iar patru persoane din autoutilitară, între care şi doi copii, au fost rănite, informează agerpres.ro.

Citește și: Greșeala uriașă făcută Radu Mazăre! Ce a declarat consulul Madagascarului

Bărbatul de la volanul autoturismului, singur în maşină, a fost găsit în stare de inconştienţă de medicii sosiţi la faţa locului, fiind nevoie de intervenţia echipajelor speciale de descarcerare pentru a fi scos din autovehicul.

"La faţa locului au fost mobilizate patru echipaje de pompieri militari, cu o autospecială de descarcerare grea din cadrul Detaşamentului nr. 1 de pompieri Oradea, o autospecială de descarcerare din substaţia Aleşd, o altă autospecială cu apă şi spumă, paramedicii subunităţii Aleşd, un echipaj de terapie mobilă şi două echipaje ale Serviciului Ambulanţă", a precizat Roşca.

Citește și: Protestatarii #Rezist ies la atac, după ce au fost săltați de jandarmi! ‘Noi nu discutăm pe lege’

Pompierii militari şi echipajele medicale au acţionat pentru a scoate din autoutilitara grav afectată cele patru victime, doi adulţi şi doi copii.

"Din nefericire, bărbatul din autoturism a fost declarat decedat. Cele patru din autoutilitare sunt conştiente, li s-a acordat ajutor medical şi urmează să fie transportate la spital pentru îngrijiri", a spus Camelia Roşca.

Citește și: Lovitură fabuloasă dată de RCS&RDS! Zeci de mii de români au făcut asta .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.