Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE! ALERTĂ Scenariul de la Brăila s-a repetat la Constanța: Un șofer a intrat într-un grup de oameni

UPDATE

Patru persoane au fost rănite duminică seară, după ce au fost lovite de o maşină pe o trecere de pietoni din municipiul Constanţa, victimele fiind preluate de ambulanţe şi duse la spital. Unul dintre răniţi, un bărbat de aproximativ 30 de ani, a murit la spital. Accidentul a fost provocat de un şofer în vârstă de 20 de ani, care era începător.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă, în urma evenimentului rutier o persoană a fost transportată în comă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, fiind vorba de un bărbat de aproximativ 30 de ani. El a intrat în stop cardiorespirator în momentul în care a ajuns la unitatea medicală, a fost resuscitat, dar în cele din urmă a fost declarat decesul. Celelalte trei persoane rănite au suferit traumatisme sau fracturi.

Citește și: Erau idolii adolescenților, dar puțini au mai auzit de ei! Cu ce se ocupă actorii din Liceenii

Conform Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, accidentul a fost provocat de un şofer în vârstă de 20 de ani, începător. Oamenii legii au stabilit că el nu consumase băuturi alcoolice.

Știrea inițială

Patru persoane au fost rănite, duminică seară, după ce un șofer a intrat în plin într-un grup de persoane care traversau pe marcaj pietonal un bulevard din orașul Constanța. Victimele au ajuns la spital, două în stare gravă.

Potrivit polițiștilor constănțeni, accidentul s-a petrecut duminică seară pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, scrie mediafx.ro.

Citește și: Lovitură dură pentru Guvern! Iată ce a cerut Comisia Europeană

Un autoturism a surprins și accidentat patru pietoni pe marcajul pietonal.

La locul incidentului au ajuns mai mult echipaje SMURD și ale Serviciului Județean de Ambulanță, iar cele patru victime, două aflate în stare gravă, au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

itește și: Nu trebuie să faci nimic și primești mii de lei! Iată unde se întâmplă asta

La fața locului se află și mai multe echipaje ale Poliței Rutiere, care urmează să stabilească din ce cauză s-a produs accidentul.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.