Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATENȚIE, MĂRTURII ÎN LACRIMI ale deputatei Adriana Săftoiu: 'Cineva, mai presus de noi și mai deștept, ne manipulează. E mult mai grav' - VIDEO

Mediafax
saftoiu-adriana

Adriana Săftoiu, deputată PNL, a izbucnit în lacrimi, la România TV, marți seara. Săftoiu a venit cu un scenariu cutremurător, după ce a auzit înregistrarea vocii Alexandrei Măceșanu, fata ucisă de monstrul din Caracal, în conversațiile cu operatorii de la 112 și cu Poliția Caracal.

”Cineva, mai presus de noi și mai deștept, ne manipulează. 80% din ce circulă despre caz este fals. Cineva le aruncă în piață. Mă simt neputincioasă. Ar trebuie să le auziți vocile, lucrul ăsta o să vă sperie. Cum mama dracului oamenii aceia au fost la poartă și nu au făcut nimic. Ne cred tâmpiți pe toți? Ne păcălesc pe toți, eu așa cred. Ne lăsăm duși pe această direcție, eu cred că lucrurile sunt mult mai grave. Nimeni nu are curaj să o destructureze, e mult mai grav.”, a spus Adriana Săftoiu la România TV.

Adriana Săftoiu, care a ascultat înregistrările convorbirilor Alexandrei la 112, în Comisia de apărare a Camerei Deputaţilor, spune că „acel monstru nu e singur! Şi cineva încearcă să ne convingă că e singur”.

„Wow! Au apărut stenogramele?! Oameni buni! Ferice de voi că nu aţi auzit vocile! Eu, după ziua de ieri, sunt doar nimic. Să auziţi vocea Alexandrei si vocile celor care ar fi trebuit să înţeleagă că nu e o glumă. Dar dincolo de voci...cazul, cazul, oameni buni...e cazuri! Nu cred nimic din ce ni se serveste public. Acela monstru nu e singur! Si cineva încearcă să ne convingă că e singur”, a scris Adriana Săftoiu pe pagina sa de Facebook.

Unchiul adolescentei ucise la Caracal, Alexandru Cumpănaşu, face publică transcrierea convorbirilor în care fata cerea ajutor la 112. El spune că decizia este a părinţilor Alexandrei Măceşanu ”pentru a vedea întreaga ţară putregaiul unui sistem criminal si curajul acestui copil incredibil”. El avertizează că părinţii interzic oricărei persoane sau mass media sa difuzeze vocea Alexandrei.

Deputaţii din Comisia de apărare au ascultat, luni, cu uşile închise, înregistrările convorbirilor fetei la 112. Stelian Ion (USR) a declarat ulterior că „este răvăşitor, pur şi simplu devastator” şi şi-a exprimat dezamăgirea.

Citește și: ALERTĂ STENOGRAMELE discuției Alexandrei Măceșanu cu operatorii de la 112 .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.