Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atenție, șoferi - DN 1A se închide azi traficului, timp de o oră! Ce rute ocolitoare aveți la dispoziție

ziare.com
soferi

Circulaţia rutieră pe DN1A Ploieşti – Braşov se închide azi între orele 14.00 – 15.00, în zona localităţii Vălenii de Munte, judeţul Prahova, pentru manifestările organizate de Ziua Națională. Șoferii sunt sfătuiți să meargă pe rute alternative, anunță Mediafax.

Circulaţia rutieră pe DN1A Ploieşti – Braşov se închide între orele 14.00 – 15.00, în zona localităţii Vălenii de Munte, judeţul Prahova, pentru manifestările organizate de Ziua Națională.

Gabriel Oprea, MESAJ de Ziua Națională: Să transmitem generatiilor viitoare dorința de a construi o Românie puternică și respectată în lume

Traficul rutier se va desfășura deviat pe următoarele rute ocolitoare: pentru sensul Ploiești – Brașov, pe DN1A km 110+800 – Strada Ecaterina Varga – Strada Berceni – DN1A km 112+600, iar pentru sensul Brașov – Ploiești, pe DN1A km 112+600 – Strada Berceni – Strada Ecaterina Varga – DN1A km 110+800.

Totodată, au fost impuse restricții de tonaj sâmbătă, până la ora 22.00, pe autostrada A2 Bucureşti (intersecţie cu Centura Bucureşti) – Fundulea - Lehliu (intersecţie cu DN3) - Feteşti (intersecţie cu DN3B) - Cernavodă (intersecţie cu DN3) - Murfatlar (intersecţie cu DN3), pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone și pe DN 7 Piteşti (ieşire din municipiu) - Râmnicu Vâlcea - Veştem (intersecţie cu DN1), respectiv DN 39 Agigea (intersecţie cu DN39A) - Mangalia (intrare municipiu), pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5tone.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.