DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

ATENȚIE: Usturoiul importat din China este toxic. Iată cum poate fi identificat

usturoi

Probabil, majoritatea oamenilor nu știu de unde provine usturoiul pe care îl cumpără de la supermarket sau, cu atât mai puțin, cel din mâncarea servită la restaurant. Deși nu pare un detaliu demn de luat în seamă, problema este că usturoiul produs în China este toxic.

Producătorii chinezi folosesc pesticide interzise de lege pentru a accelera creșterea legumelor și fructelor pe care le cultivă, scrie www.healthyfoodhouse.com. Prin alte toxine, aceștia utilizează parathion și phorat, care au un efect devastator asupra corpului.

Pentru a evita consumul acestor vegetale nocive și, implicit pentru a vă proteja sănătatea, trebuie să învățați să distingeți usturoiul românesc de cel toxic, produs în China.

Data viitoare când mergeți la cumpărături, acordați atenție următoarelor detalii:

  • Usturoiul chinezesc este mai ușor și mai puțin bombat.
  • Usturoiul românesc este mai gustos și are un miros mai puternic decât cel produs în China.
  • Producătorii chinezi îndepărtează rădăcinile și cotorul reducând din greutatea produsului pentru a economisi la transport.
  • Sfatul specialiștilor este să cultivați usturoi, sau, dacă nu aveți posibilitatea, să cumpărați de la producători locali.
  •  

    ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

    Fii la curent cu cele mai noi stiri.

    Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

    ×
    NEWSLETTER

    Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.