Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATENȚIE, vești proaste de la meteorologi - Frig în toată ţara

alerta meteo

Astăzi, s-ar putea să picure în sud şi pe la munte. Vântul va fi în continuare activ în sud-vest şi în ţinuturile estice, iar maximele ajung la 14 grade în sud şi la 24 de grade în Câmpia de Vest. Ieri, cel mai cald a fost în Transilvania, potrivit stirileprotv.ro.

Vremea în fiecare regiune a ţării

Vreme cam amestecată în Dobrogea şi Bărăgan, soarele apare destul de rar, vântul va fi activ, iar la noapte vin şi ceva ploi. Temperaturile sunt modeste şi vântul sporeşte senzaţia de frig.

Cam acelaşi scenariu şi mai sus, în Moldova sudică şi în nordul Munteniei. Vânt activ astăzi, înnorări trecătoare şi temperaturi de 18...19 grade. Resimţim, însă, valori mai mici din cauza vântului.

În jumătatea nordică a Moldovei şi prin Bucovina se încălzeşte un pic. Şi aici mai sunt intensificări ale vântului, iar la noapte cresc şansele de ploaie.

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş stăm mult mai bine cu vremea. Temperaturile cresc până la 22 de grade, vântul va adia plăcut şi noaptea va fi un pic mai caldă decât cea din urmă.

Pentru vestul ţării, prognoza arata chiar bine, se încălzeşte cu vreo patru, cinci grade, atmosferă va fi agreabilă, iar vântul va avea răbufniri doar în sudul Banatului.

Şi în Transilvania găsim vreme frumoasă, temperaturi cam la fel de mari ca ieri şi chiar o încălzire pe timpul nopţii. Ieri,vă spuneam că aici s-au înregistrat cele mai mari valori din ţară, 23 de grade la Albă Iulia.

Citește și: Cristoiu: 'Iohannis e ca un tip care vrea să aibă o amantă. Nu-l interesează referendumul'

Atmosfera se mai dezmorţeşte un pic şi în Oltenia. Ieri au fost 15 grade, azi se ating 20 de grade în vestul provinciei. Ploile apar sporadic şi minimele urcă vreo două grade.

În sud găsim vreme cam neplăcută, norii vor persista mai multe ore, vântul va mai avea unele intensificări şi din nou resimţim temperaturi mai mici decât ne-arata termometrele.

În Bucureşti, prindem altă zi cu vreme capricioasă, atmosferă va fi agitată de vânt şi apar şi ceva condiţii de ploaie. Barometrele vor arăta o nouă scădere a presiunii atmosferice. Ieri a fost mai cald la Miercurea Ciuc decât în capitala: s-au atins 15 grade, iar în depresiuni în jur de 18 grade.

La munte, ziua de astăzi aduce vreme schimbătoare, cu răbufniri de vânt şi ceva condiţii de ploaie în Meridionali şi Orientali. Prin staţiuni vor fi chiar şi 16 grade.

Vremea în următoarele 3 zile

Mâine prindem vreme destul de bună în vest, centru şi nord, însă prin sud o să plouă. Tot prin sud se înteţeşte şi vântul, iar presiunea atmosferică continua să scadă. Marţi vorbim de vreme instabilă şi de averse prin sudul ţării, local şi prin celelalte zone. La deal şi la munte apar şi fenomene electrice, vântul continua să aibă unele porniri, iar temperaturile se opresc la 22 de grade.

Şi miercuri avem instabilitate şi averse, de această dată în vestul ţării, la deal şi la munte. În rest, atmosfera schimbătoare...

În Bucureşti o să avem câteva zile mai neplăcute. Mâine apar ceva nori de ploaie, mai cu seamă după-amiaza şi seară. Vântul va fi activ, iar maximă rămâne pe la 16 grade. Noaptea va fi un pic de mai caldă, cu o minimă de 8...9 grade. Marţi aşteptam averse, vânt cu intensificări şi temperaturi uşor mai mari. Miercuri vedem soarele din când în când, vântul se mai domoleşte şi nu prea mai sunt semne de ploaie.

La munte, luni se anunţă vreme amestecată, nori mulţi şi ploi sporadice. De marţi, instabilitatea creşte, vin ploile şi se anunţă averse cu tunete şi fulgere. Şi miercuri vor mai fi averse, nu se linişteşte nici vântul şi se face un pic mai frig.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.