Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATEN International: 'Sistemele digitale de afişare publică trebuie să se afle pe lista de interese a oricărei organizaţii'

Twitter
infrastructura digitala

Cea mai eficientă formă de comunicare este cea vizuală, iar sistemele digitale de afişare publică trebuie să se afle pe lista de interese a oricărei organizaţii, indiferent de profilul şi specificul acesteia, conform unui comunicat al ATEN International.

ATEN International, lider mondial în soluţii de conectivitate AV/IT şi sisteme complete de administrare, prezintă moduri în care soluţiile digitale de afişare pot fi implementate pentru a stimula percepţia publică.

"Într-un astfel de mediu, comunicarea a devenit un instrument esenţial, căci stăpânirea informaţiei şi plasarea ei la locul şi momentul potrivit se numără printre principalele aspecte ale eficienţei. Pentru că numeroase studii de-a lungul anilor au demonstrat că cea mai eficientă formă de comunicare este cea vizuală, sistemele digitale de afişare publică trebuie să se afle pe lista de interese a oricărei organizaţii, indiferent de profilul şi specificul acesteia. De aceea, ATEN a creat propriile soluţii şi echipamente, care să poată fi implementate în astfel de sisteme, pentru un maximum de calitate şi performanţă.", se menţionează în comunicat, potrivit Agerpres.ro.

Conform sursei citate, în zona comercială, de exemplu, scopul principal al soluţiilor digitale de afişare publică digitală este acela de a putea reda conţinut video pe mai multe ecrane cu amplasare fizică diferită.

"Conţinutul transmis pe această cale publicului poate varia de la campanii promoţionale şi publicitate, până la informări despre noi produse şi servicii. De la sectorul de transport public, unde ecranele, care pot fi montate fie în poziţie orizontală, fie în poziţie verticală, pentru a furniza informaţii călătorilor şi până la magazinele care doresc să alinieze mai multe ecrane ale unor mărci diferite, care să redea simultan acelaşi conţinut, pentru o prezentare a diferenţelor de calitate.", se mai spune în comunicat.

Potrivit reprezentanţilor companiei configuraţiile de tip Video Wall au câştigat mult în popularitate de-a lungul ultimilor ani, dar implementarea lor nu este o sarcină uşoară, căci, pe de o parte, trebuie eliminate pe cât posibil spaţiile dintre ecranele individuale, iar, pe de altă parte, trebuie întrunite anumite cerinţe în materie de luminozitate, calitate, durate de operare şi control.

Astfel, controlul trebuie să fie centralizat, să ofere flexibilitate şi uşurinţă în configurare, să suporte rezoluţii 4K, să garanteze menţinerea unui nivel de calitate cât mai ridicat, să permită comutarea rapidă şi fără întreruperi a surselor de semnal şi să asigure stabilitatea transmisiunilor.

ATEN a fost înfiinţată în anul 1979, ATEN International Co., Ltd. (TWSE: 6277) şi este cel mai mare furnizor de echipamente de conectivitate AV/IT şi soluţii de administrare. Incluzând soluţii KVM, soluţii A/V profesionale şi soluţii inteligente de alimentare, gama de produse ATEN conectează, administrează şi optimizează echipamentele electronice din mediile corporate, guvernamental, educaţie, media şi transporturi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.