Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atenție, dacă mergeți în vacanță în Grecia: au apărut 'băieții' care ard turiștii la bani pentru lucruri care erau gratis

nothinfamiliar.com
Mykonos grecia vacanta

Grecia este una dintre destinațiile preferate de vacanță ale românilor, dar în ultima perioadă au început să apară și problemele. Până în urmă cu câțiva ani, plimbările de seară și odihna pe câte un șezlong pentru a admira marea erau una dintre activitățile favorite ale turiștilor. Între timp, a apărut o rețea de ”băieți” în Grecia, care solicită chirie pentru un șezlong inclusiv noaptea, asta deși nu sunt adminstratorii plajelor respective.

Doi români și-au povestit experiența trăită pe o plajă din Thassos, iar ulterior și alți români au relatat povești similare.

”Aloha! …cate ceva despre „ospitalitatea” unor greci. Aseara (in jur de ora 23,30) ne plimbam linistiti (doi adulti si doi copii) pe faleza din Skala Potamia. Ne-am pus pe doua sezlonguri langa mare si apare un tip care ne intreaba ce dorim si daca vrem sa stam pe sezlonguri sa platim 6 eur. I-am raspuns politicos ca doar stam sa admiram marea si Perseidele si a plecat. Dupa nici 5 min a revenit si ne-a spus: deci ramaneti, platiti 6 eur. I-am raspuns ca nu platim si a inceput sa urle ca descreieratul ca nu avem voie sa stam pe sezlonguri daca nu platim. Era ora 23, 30 totusi si sa nu escaladam conflictul ne-am mutat pe alta „tarla” de sezlonguri unde nu ne-a deranjat nimeni. La fel a facut si cu altii care au „indraznit” sa se aseze pe sezlongurile lui. E vorba de grupul de șezlonguri din dreptul intrarii principale pe faleza. Atata „ospitalitate”… cum crede acest individ ca ii plateste cineva 6 eur la 12 noaptea sa stea o juma’ de ora sa adimire cerul si marea noaptea. Nici sa-mi dea el bani si nu o sa stau pe sezlongul lui in timpul zilei. Om de nimic!!!”, a scris românul pe Forum Thassos.

Alți români confirmă ”șmecheria”

Dovadă a faptului că este un adevărat fenomen stau mărturiile altor români, care au povestit că au avut experiențe similare.

”Îmi amintesc că exact la același grup de șezlonguri ni s-a întâmplat și nouă asta anul trecut. Dacă îmi amintesc bine, era un tip cu barbă. Ne-am ridicat și am plecat fără comentarii dar știu sigur că s-a discutat aici pe grup despre asta, mai pățiseră și alții și cineva a spus că nici vorbă să fi fost administratorul porțiunii respective de plajă, nici măcar un angajat, ci doar un tip hotărât să facă bani ușor. O fi același și acum?”.

”Padure fara uscaturi nu exista si sunt multe exemple pe insula dar asta nu inseamna ca trebuie sa iti strici vacanta mergi in alta parte si lasi in urma padurea e mare”.

Sa inteleg ca daca intri la mine in curte dupa o anumita ora esti liber sa admiri luna? Fiecare face ce doreste pe proprietatea lui. Felicitari ca te-ai mutat pe alta plaja si nu te-a taxat nimeni.. Dar nu judeca asa… Pana la urma totul este un business si nimeni nu face afaceri din pasiune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.