Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATENȚIE, DETALII ȘOCANTE din timpul operațiunii poliției care a împușcat un fost angajat al Realitatea TV: DEZVĂLUIRILE unui martor ocular

împușcat

Un fost angajat al Realitatea TV, cel care a intrat intenționat, în urmă cu câțiva ani, cu mașina în gardul Guvernului, a fost împușcat de poliție, într-un imobil de locuințe, după o altercație cu poliția. Un martor la împușcături a dezvăluit, miercuri seara, la România TV, cum s-ar fi petrecut evenimentele.

Bărbatul spune că victima a fost împușcată de polițiști, deși nu mai avea cum să facă vreun rău. ”A fost execuție”, a relatat martorul, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citește și: Se impune în România! După 15 mai, toată lumea va trebui să facă asta

”Alexandru lua un tratament pentru depresie, după o suferință în dragoste. Au venit 13 echipaje. S-a umplut curtea de mașini de poliție. Nu a venit un singur puștan! Într-adevăr, Alexandru avea o foarfecă în mână, iar unul dintre polițiști a căzut ca tolomacul pe scări și s-a lovit la picior, nu l-a lovit Alexandru. L-au împușcat în picior, iar în timp ce el se trăgea pe zid, au mai tras în torace. Poliția ne spune să stăm în case. El a ajuns decedat la spital, când l-au luat nu mai era în viață.

Sunt 6 paramedici care încearcă să îi acorde primul ajutor. E plin de sânge, pe jos, s-a golit de sânge. A fost un exces de zel. Dacă era 5-6 țigani nu trăgeau în ei. Au dat cu spray paralizant în tot blocul.

Citește și: Document. În timpul stării de urgență, Monica Anisie a emis un Ordin care îi vizează pe copiii din mediul preuniversitar! Șefa Educației, măsuri în privința învățământului on-line

Au spus să nu dăm imagini la presă și să nu vorbim cu presa pentru că sigur ne vor face dosar penal și ne vor caza undeva. Vom pune un afiș pe care vom scrie: Aici a fost ucis un om nevinovat!

A durat de la 3 jumătate, când au încercat să negocieze cu el, până la 6:32, când l-au coborât pe targă jos, ca să îl resusciteze, dar nu mai avea funcții vitale. Unul dintre polițiști i-a zis celui care l-a împușcat: ”Lasă, că îl scoatem pe prostie!”. Erau panicați, polițiștii erau panicați. Au venit și de la criminalistică.

Citește și: Lovitură pentru Orban! E chemat să dea raportul în fața Senatului

Împușcăturile au fost surprinse de camerele de luat vederi de la etajul 12, au fost luat de poliție. Au fost 4 trageri una după alta. El era căzut, după ce a fost împușcat în picior. S-a ridicat și a vrut să urce și au tras de jos în sus în el. A fost execuție!”, a spus un martor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.