Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE Un tânăr a pus un câine de luptă să UCIDĂ un câine prins într-un laț

caine atac caine

Pe rețelele de socializare au apărut imagini în care un câine de luptă este pus de un tânăr de 22 de ani să ucidă un alt câine, care este prins într-un laț. Scenele înfiorătoare s-au petrecut în luna februarie, satul Hulubesti, comuna Bughea de Jos.

Conform poliției Argeș, tânărul de 22 de ani a fost audiat, dar fără a se lua măsuri împotriva sa. Totodată, nu se știe unde este câinele de luptă, care, în mod normal, ar trebui declarat autorităților de către posesorul său.

Citește și: VIDEO Momente de groază pentru o vloggeriță! A fost bătută cu o rangă în plină stradă de un consilier local

”Scursură umană! Numele individului este Amizica Nuta, locuieste in satul Hulubesti, comuna Bughea de Jos, judetul Arges.

Astăzi am primit imaginile, dar fapta se petrece în februarie! Cine era ministru atunci? Același care ne anunță acum, în iunie, că "vă face" #PolitiaAnimalelor! Ce s-a întâmplat din februarie până în iunie cu acest nenorocit ? Înțelegeți de ce nu cred că vor face ceva ⁉️

Citește și: Ludovic Orban, surprins în timp ce se ducea la o terasă din Centrul Vechi al Capitalei

Deci fapta se petrece undeva prin februarie, însă desi s-a depus plângere la poliție, încă nu s-au luat masuri‼️ Sunt luni de zile de atunci, iar individul este în libertate, și comite mereu astfel de fapte din spusele vecinilor!

În aceste imagini prinde un câine în laț, îl leagă din scurt de gard și își pune câinele de luptă pe el. În timp ce câinele lui îl face ferfeliță, acesta îi dă picioare în cap amărâtului care nu se poate apăra deloc, fiind spânzurat de gard! Imaginile sunt cumplite!

Citește și: Firea: ‘Mă bucur sincer, fără urmă de ironie, că premierul s-a simțit bine azi în Centrul vechi din București’

Domnule Vela, cum de acest individ este încă în libertate?”, e mesajul lui Tudor Ionescu, consilier ALDE, cunoscut activist pentru protecția animalelor.

Ministrul Marcel Vela a anunțat, după ce doi copii au aruncat un câine de pe un bloc, că Poliția Animalelor ar putea fi un departament în cadrul structurii de Ordine Publică, el declarând că aici ar putea lucra specialiști în domeniul penal, dar și în domeniul veterinar.

Citește și: Marcel Vela, precizări despre a treia etapă de relaxare: ‘Vor fi multe surprize plăcute. Nu vreau să spun acum care din ele’

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.