Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE Un tată își rupe în bătaie copilul, sub privirile mamei, fiind filmat de un alt copil

bătaie copil suceava

Încă un caz șocant de agresiune asupra unui copil iese la iveală, după cazul de la Deva! În comuna suceveană Frumosu, un copil de numai 7 ani a fost rupt în bătaie de tatăl său, chiar sub ochii mamei și a celorlați frați, în timp ce unul dintre minori filma.

Pe imagini apărute în spațiul public se vede cum tatăl îl trântește pe băiat de podea, iar îl lovește cu toată puterea de mai multe ori cu un lemn de foc, în timp ce micuțul țipa de durere. Mama copilului asistă fără nicio reacție la întreaga scenă.

Citește și: Florin Cîțu, prins cu minciuna! ‘Face economii pe seama salariaților aflați în linia întâi în lupta cu epidemia Covid-19’

Polițiștii de la Frumosu și Câmpulung Moldovenesc au descins luni la locuința familiei, însoțiți și de cei de la Direcția de Protecție a Copilului și Asistență Socială Suceava, scrie monitorulsv.ro. În familia respectivă trăiesc patru copii, băiatul în vârstă de 7 ani având trei frați, doi gemeni, în vârstă de 14 ani, și unul în vârstă de 15 ani.

Toți cei patru copii au fost ridicați, alături de mamă, și duși într-un centru de ocrotire de la Gura Humorului. Mama nu a vrut să depună plângere și a declarat că nu își aduce aminte de acel incident, negându-i chiar existența.

Citește și: Avertisment de ultimă oră! ‘Cifrele analizei ministrului de Interne arată dezastrul din educație! Trebuie să aibă loc tragedii, ca în sănătate, pentru ca Guvernul să investească în învățământ?’

Pe numele tatălui a fost deschis totuși dosar penal pentru infracțiunea de violență în familie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.