Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atenție, șoferi: Aglomerație la intrările în București

ziare.com
soferi

Se circulă fără probleme pe principalele șosele din România. Luni dimineața, nu sunt accidente și alte evenimente periculoase. Totuși traficul este îngreunat la intrarea în orașul București.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună oprirea circulației pe drumurile naţionale sau pe autostrăzi.

Pe arterele rutiere către mare și munte, respectiv Autostrada A2 București – Constanța, A4 Ovidiu – Agigea, DN 39 și DN 1 Valea Prahovei, se circulă fără probleme deoarece carosabilul este uscat și vizibilitatea este bună.

În jurul capitalei însă, valorile de trafic sunt crescute pe Autostrada A1 București – Pitești și pe DN 4 Popești – Leordeni, pe sensul de intrare, precum și pe DN Centura București, în localitățile Domnești și Pantelimon.

Pe A1 Sibiu - Deva, la kilometrul 308, în localitatea Sebeș, județul Alba, sensul de mers Deva-Sibiu, sunt restricționate banda 1 și banda de urgență, pentru efectuarea unor lucrări. Acestea se vor finaliza pe 23 august.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.