Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atenție, șoferi! Ceaţă densă pe Autostrada Bucureşti - Constanţa, în zona localităţii Cernavodă, dar şi pe Autostrada Ovidiu - Agigea

ceata

Centrul Infotrafic avertizează, marţi seară, că se crculă în condiţii de ceanţă densă pe Autostrada Bucureşti - Constanţa, în zona localităţii Cernavodă, dar şi pe Autostrada Ovidiu-Agigea.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că, marţi seară, se circulă în condiţii de ceaţă densă pe A 2 şi A 4.

”La această oră - 21:25, ceaţa afectează vizibilitatea în trafic sub 100-150 de metri pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, între kilometrii 167-165 (loc.Cernavodă, jud.Constanţa) şi pe întreg tronsonul kilometric al autostrăzii A4 Ovidiu-Agigea, acolo unde vizibilitatea este redusă sub 150-200 de metri, fiind semnalate precipitaţii sub formă de ploaie”, a transmis, marţi seară, Centrul Infotrafic.

Poliţiştii recomandă reducerea vitezei, mărirea distanţei între vehicule, folosirea corespunzătoare a luminilor şi evitarea opririi pe benzile de circulaţie şi pe banda de urgenţă, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.