Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATENȚIE, vreme severă: Cod portocaliu de ploi în 5 județe

Danny Franks
Alerta Cod Portocaliu

Administrația Națională de Meteorologie a emis două avertizări Cod portocaliu de ploi torențiale, grindină și vijelii în 5 județe. Un alt județ este sub alertă Cod galben.

Potrivit meteorologilor, o alertă Cod portocaliu începe vineri la ora 13.15 și durează până la ora 14.15. Vizează zona de munte de peste cota 1.800 și localitățile Tismana și Padeș din județul Gorj, precum și zona de munte și localitățile Baia de Aramă, Bala, Ponoarele, Isverna, Balta, Ilovița, Podeni, Cireșu, Godeanu din județul Mehedinţi.

ANM anunță în aceste zone aversele torenţiale ce vor acumula 35...50 l/mp, descărcări electrice, izolat vijelie și grindină.

Între orele 13.00 - 14.00 este în vigoare o alertă Cod portocaliu în Pietroșani, Mihăești, Schitu Golești, Corbi, Stoenești, Mușătești, Poienarii de Muscel, Godeni, Berevoești, Aninoasa, Domnești, Cetățeni, Vlădești, Boteni, Mioarele, Hârtiești din județul Argeş, Provița de Sus, Adunați, Talea din județul Prahova și Fieni, Bezdead, Moroeni, Buciumeni, Runcu, Pietroșița, Văleni-Dâmbovița, Malu cu Flori, Pietrari, Vișinești, Bărbulețu, Moțăieni, Pucheni, Râu Alb din județul Dâmboviţa.

Se vor semnala averse torențiale ce vor cumula local 35-45 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni și scurte intensificări ale vântului.

De asemenea, până la ora 15.00, în zona de munte a județului Arad este Cod galben de averse locale care vor depăși 25...35 l/mp, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și grindină.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.