Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atenționare MAE: Norvegia prelungește perioada de efectuare a controalelor la frontierele de stat

Agerpres - Reuters
Norvegia

MAE informează românii care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Norvegia că autoritățile norvegiene au prelungit, până pe 11 noiembrie 2022, controalele din porturile de conexiune cu feribotul din unele puncte de frontieră, conform Mediafax.

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Norvegia cu privire la decizia autorităților norvegiene de a prelungi, până la data de 11 noiembrie 2022, a controalelor din porturile de conexiune cu feribotul din punctele de frontieră cu Danemarca și Suedia, precum și cu Germania.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetățenilor români să se asigure că dețin în permanență asupra lor, pe timpul călătoriei spre și dinspre Norvegia, un act de identitate valabil (pașaport sau carte de identitate națională).

Cetățenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României în Regatul Norvegiei: +472256237; +4722446951; +4722556832; +4722558227, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență. De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de permanență al Ambasadei României la Oslo: +4799153137.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.