Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atenționare meteo: Ceață densă în centrul țării

www.romaniatv.net
ceață

Meteorologii anunță că luni dimineață este ceață densă în centrul țării. Ei au emis avertismente pentru cei aflați în zonele afectate.

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de ceață. Este vorba despre „ceață care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m”.

Sun vizate localitățile Baraolt, Brăduț, Bățani, Vârghiș și Aita Mare din județul Covasna și Făgăraș, Zărnești, Codlea, Râșnov, Prejmer, Tărlungeni, Bran, Ghimbav, Hărman, Bod, Hălchiu, Cristian, Recea, Sânpetru, Mândra, Voila, Budila, Șercaia, Hârseni, Viștea, Părău și Beclean din județul Brașov.

De asemenea, este vizată zona depresionară a județului Harghita în care se află localitățile Miercurea Ciuc, Toplița, Gheorgheni, Ditrău, Sândominic, Remetea, Joseni, Suseni, Ciumani, Ciucsângeorgiu, Sărmaș, Frumoasa, Lăzarea, Sânsimion, Cârța, Siculeni, Mihăileni, Tomești, Gălăuțaș, Ciceu, Sânmartin, Sâncrăieni, Dănești, Subcetate, Mădăraș, Tușnad, Sântimbru și Voșlăbeni.

Și Centrul Infotrafic îi avertizează pe șoferi că pe numeroase sectoare de drum din centrul țării vizibilitatea este redusă.

„Recomandăm conducătorilor auto să folosească în mod corespunzător luminile din dotarea autovehiculelor, să evite oprirea pe benzile de circulație și să crească distanţa de siguranță dintre autovehicule. Nu vă angajați în efectuarea de manevre riscante!”, scrie în avertizarea polițiștilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.