Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atletico Madrid a pierdut în fața FC Barcelona, scor 0-1, în runda 15 din La Liga

www.click.ro
FC Barcelona siglă

FC Barcelona a câștigat partida disputată contra lui Atletico Madrid, duminică, pe Stadionul "Wanda Metropolitano", scor 1-0, în runda cu numărul 15 din prima ligă spaniolă, potrivit Mediafax.

Unicul gol al partidei a fost reușit de Lionel Messi, în minutul 86. Argentinianul a combinat rapid cu Luis Suarez, la marginea careului, și l-a învins pe portarul Jan Oblak cu un șut plasat, la colțul scurt.

A fost prima victorie a celor de la FC Barcelona contra lui Atletico Madrid pe Stadionul "Wanda Metropolitano". După meci, ambele tabere au lăudat prestația lui Messi, care a fost declarat omul partidei: "De fiecare dată când ai un meci atât de echilibrat și de dur, să îl ai pe Messi reprezintă un avantaj", a declarat Ernesto Valverde, antrenorul catalanilor.

Citește și: Liviu Dragnea, prima postare pe Facebook, după încarcerare: România, de dragul tău am sacrificat tot

Diego Simeone, tehnicianul madrilenilor, spune că echipa sa are nevoie de mai mult timp pentru a ajunge la capacitate maximă, având în vedere schimbările majore care au avut în cadrul lotului: "Sunt cel mai puțin răbdător dintre toți, dar trebuie să înțelegem că au fost modificări uriașe în echipă și e nevoie de timp. Începem să ne îmbunătățim jocul, dar problema cea mai mare e că nu reușim să înscriem".

În urma acestei victorii, FC Barcelona a revenit pe primul loc în Spania, cu 31 de puncte, la egalitate cu Real Madrid, cele două având un meci mai puțin disputat. De partea cealaltă, Atletico Madrid se află pe locul 6, cu 25 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.