Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atletico Madrid l-a recrutat pe atacantul brazilian Marcos Paulo

Echipa de fotbal Atletico Madrid l-a recrutat pe tânărul atacant brazilian Marcos Paulo (20 ani), care a semnat pentru o perioadă de cinci ani, respectiv până în 2026, a anunţat, luni, clubul madrilen într-un comunicat dat publicităţii, deschizând astfel lista achiziţiilor sale din această vară, informează AFP potrivit Agerpres.

"Fotbalistul născut la Sao Goncalo (Rio de Janeiro, pe 1 februarie 2001) a efectuat examenul medical la clinica universitară din Navarro (Madrid), înainte de a deveni un nou jucător rojiblanco", a indicat Atletico într-un comunicat dat publicităţii luni după-amiază.

Citește și: IJ ar fi `lucrat pe SUB MÂNĂ` pentru ELIMINAREA procurorului din cazul COLECTIV...

Jucătorul a venit la clubul madrilen liber de contract, după încheierea angajamentului său cu Fluminense. Conform specialiştilor Transfermarkt, valoarea atacantului era estimată la 9 milioane de euro la finele lunii mai.

Campioana en titre a Spaniei îşi întăreşte astfel sectorul ofensiv, după ce i-a pierdut pe francezul Moussa Dembele, al cărui împrumut de la Lyon a expirat, precum şi pe extrema stângă Vitolo, împrumutată duminică la Getafe.

Născut şi format în Brazilia, la clubul Fluminense (Rio de Janeiro), Marcos Paulo a devenit jucător profesionist la acelaşi club în vara lui 2019.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.