Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atletico Madrid renunță la pista Cristiano Ronaldo

cristiano ronaldo

Enrique Cerezo, preşedintele clubului Atletico Madrid, a transmis un mesaj despre ”operaţiunea Cristiano Ronaldo”, chiar la prezentarea ultimului transfer al grupării madrilene, a scris cotidianul AS.

Cerezo a fost alături de Nahuel Molina la prezentarea acestuia ca noul jucător al clubului Atletico Madrid, iar în discursul său preşedintele lui Atletico a făcut o trimitere indirectă, dar clară, la presupusa sosire a lui Cristiano Ronaldo la alb-roşii.

”Odată cu transferul lui Molina, managementul nostru sportiv a reuşit să potrivească ultima piesă în ansamblul echipei. A fost o căutare lungă, dar acum putem spune prietenilor noştri jurnalişti că aceasta este ultima piesă care lipsea formaţiei noastre”, a declarat Cerezo.

În ultimele zile zvonurile despre o posibilă sosire la Atletico a lui Cristiano Ronaldo s-au intensificat, iar vineri, portughezul chiar a avut o reacţie pe reţelele de socializare, amuzându-se de bannerele suporterilor lui Atletico în care aceştia îl anunţau pe Cristiano că nu este binevenit pe arena Civitas Metropolitano.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.