Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atletism: Marcell Jacobs a decis să-şi accelereze revenirea în competiţie

Agerpres.ro
Campionatele Balcanice de atletism în sală

Sprinterul Marcell Jacobs, campion olimpic la 100 m, a decis să-şi accelereze revenirea în competiţie şi să participe în weekend la campionatele Italiei, a anunţat vineri federaţia sa (FIDAL), transmite AFP, potrivit agerpres.

Jacobs, care nu a mai concurat de la mijlocul lunii mai din cauza unei accidentări la coapsă, plănuia iniţial să revină pe 30 iunie la reuniunea de la Stockholm. Federaţia italiană de atletism a indicat însă că el a fost înscris la campionatele naţionale ce vor avea loc sâmbătă la Rieti, la nord de Roma.

Jacobs, care a cucerit două medalii de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din vara anului trecut, la 100 m şi ştafetă 4x100 m, se pregăteşte pentru Campionatele Mondiale, programate între 15 şi 24 iulie la Eugene (Statele Unite).

După victoria sa de senzaţie în Japonia, Jacobs nu a alergat decât de două ori în proba de 100 m în competiţie, la modesta reuniune de la Savona, pe Riviera Italiană, fără să obţină rezultate prea bune: 9.99 în serie (cu un vânt foarte favorabil de +2,3 m/s) şi 10.04 în finală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.