Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atmosferă glacială între Real şi PSG - Madrilenii le-au oferit parizienilor sticle de vin de 9 euro la prânzul oficial de dinaintea meciului din LC

PSG
PSG

Conducătorii de la Real Madrid şi Paris Saint-Germain nu se află în relaţii prea bune, după ce madrilenii au dorit înfiinţarea Superligii Europene. Acest lucru s-a simţit clar şi la mesele oficiale de dinaintea "dublei" din Liga Campionilor, potrivit news.ro.

Tradiţionalul prânz de la Paris, înainte de prima manşă din optimile Ligii Campionilor, la 15 februarie, s-a desfăşurat într-o atmosferă glacială, scrie lefigaro.fr.

Invitat de şeful PSG, Nasser Al Khelaïfi, la restaurantul Pavyllon, preşedintele Realului, Florentino Pérez, a vent cu aproape jumătate de oră întârziere. Ceilalţi doi reprezentanţi ai Realului, José Angel Sanchez, director general, şi Emilio Butragueño, director de comunicare, sosiseră la timp. După prânzul de o oră şi jumătate, cei doi conducători au făcut schimb de cadouri: astfel Perez i-a ofert lui Al-Khelaifi o machetă a arenei Santiago Bernabeu, precum şi un tricou şi ar fi primit la schimb un Turn Eiffel în miniatură.

Conform obiceiului, clubul spaniol a întors invitaţia liderilor parizieni invitându-i la o masă în această miercuri înainte de meciul retur. Întâlnirea a avut loc la Zalacaín, un stabiliment de lux situat la jumătatea distanţei dintre Muzeul Prado şi Stadionul Santiago Bernabeu. În acest local care se prezintă drept "un reper al gastronomiei înalte din 1973”, nota de plată poate urca rapid în ceea ce priveşte mâncarea (39,50 € pentru un biftec tartar, 46,50 € pentru un file de limbă de mare).

Însă, cu băutura nu au fost costuri mari, deoarece, potrivit La Repubblica, Pérez ar fi servit oaspeţilor săi parizieni două sticle de vin la 9 euro fiecare. Nasser Al Khelaïfi, care nu bea alcool, nu s-a atins de el, susţine cotidianului italian, care consideră acest lucru "aproape o umilinţă" din partea lui Perez.

Real Madrid a reuşit o revenire spectaculoasă în manşa a doua a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, disputată, miercuri, pe teren propriu, cu PSG, şi câştigată cu 3-1. După 0-1 în tur, tot parizienii au marcat primii pe Santiago Bernabeu, prin acelaşi Mbappe (‘39). Real a revenit prin trei goluri înscrise de Benzema (‘61, ‘76, ‘78), în mai puţin de 20 de minute, calificându-se în sferturi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.