Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Attila Fiola, după ce a înscris împotriva Franței: 'Poate cea mai frumoasă zi din viaţa mea'

graiul.ro
fotbal gol plasa poarta

"Este una dintre cele mai frumoase zile din viaţa mea, poate cea mai frumoasă. Sunt foarte bucuros după acest meci mare şi după golul meu, este un rezultat mare", a declarat fundaşul stânga Attila Fiola, care a punctat pentru Ungaria în egalul, 1-1, cu Franţa, campioana mondială, sâmbătă, la Budapesta, în Grupa F de la EURO 2020, transmite AFP.

"Sunt mândru de echipă, fanii au creat azi o atmosferă grozavă. Am arătat că putem juca mai ofensiv decât am făcut-o cu Portugalia. Este o zi incredibilă", a spus jucătorul ce a debutat la naţională într-un meci contra României, potrivit agerpres.ro.

Fiola a vorbit despre golul său: "Antrenorul ne-a spus să încercăm să pătrundem pe flancuri. Am încercat să rămân calm, ştiam că nu vom mai avea multe alte ocazii să marcăm. După un sprint de 30 de metri pe căldura asta, nu a fost uşor să rămân lucid. Am reuşit însă s-o trimit în plasă, calm."

Ungaria a obţinut primul său punct în turneu şi rămâne în cărţi pentru faza următoare, după eşecul la scor de forfait suferit în faţa Portugaliei (0-3), în ciuda unui joc bun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.