Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Au apărut informaţii despre negocierile purtate de liderul autonomiei găgăuze cu mai multe bănci din Rusia

TELEGRAM
evghenia guțul / evghenia gutul

Liderul autonomiei găgăuze, Evghenia Guţul, a anunţat că Găgăuzia negociază o viitoare cooperare cu mai multe bănci din Rusia.

Evghenia Guţul a mai spus că autonomia găgăuză din Republica Moldova negociază o viitoare cooperare cu băncile ruseşti, relatează Agenţia de presă RIA NOVOSTI citat de Rador Radio România.

'Deocamdată, lucrăm doar cu Promsviazbank (PSB - nota Gazeta.Ru). Nu excludem faptul că putem coopera şi cu alte bănci', a specificat Guţul. Pe 9 aprilie, Guţul a vizitat Moscova, în cadrul unei vizite de lucru, când a semnat un acord cu PSB pentru emiterea de carduri bancare din sistemul de plată rusesc Mir pentru locuitorii din Găgăuzia.

Pe la sfârșitul lunii aprilie, a devenit cunoscut faptul că Promsviazbank a lansat procesul de deschidere de conturi pentru categoriile social vulnerabile ale populației autonomiei. Primele conturi au fost deschise pentru lucrătorii din sectorul public și pensionari.

Un card de debit cu contul clientului poate fi emis atât în ​​format plastic, cât și în format digital. Banca a remarcat că în acest mod platforma electronică PSB îndeplinește funcția umanitară de acordare de sprijin financiar suplimentar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.