Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Au așteptat atât de mult drumul expres Craiova-Pitești și acum au crezut că pot zbura: doi șoferi, prinși cu peste 200 km/h

romania
drum craiova pitesti

Poliţiştii din Olt au depistat, în ultimele două zile, doi tineri şoferi care conduceau cu viteze de peste 200 de kilometri pe oră pe drumul expres Craiova-Piteşti, unde viteza maximă admisă de 120 de kilometri pe oră. În cazul unuia dintre conducătorii auto, viteza legală a fost depăşită cu o sută de kilometri pe oră. Tronsonul 3 al drumului expres Craiova-Pitești a fost inaugurat la finalul anului 2023, informează News.ro.

Unul dintre contravenienţi a fost depistat de poliţiştii Serviciului Rutier Olt în data de 6 ianuarie, în jurul orei 03:40, în timp ce conducea cu viteza de 211 kilometri pe oră pe drumul expres 12 (DEx12), pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 120 de kilometri pe oră. Şoferul este un bărbat în vârstă de 26 de ani, din municipiul Craiova, judeţul Dolj.

Al doilea şofer a fost depistat pe acelaşi sector de drum, în ziua de 5 ianuarie, în jurul orei 23:10.

El conducea cu 220 de kilometri pe oră, cu 100 de kilometri pe oră mai mult decât viteza maximă admisă pe acel tronson.

Ambii şoferi au fost sancţionaţi contravenţional, cu amendă în valoare de 1.485 de lei, iar, ca măsură complementară, poliţiştii le-au reţinut permisele de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 120 de zile, fiindu-le eliberate dovezi înlocuitoare, fără drept de circulaţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.