Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Au BUBUIT nervii în vestiarul FCSB: bătaie cu pumni și picioare între jucători. Un oficial recunoaște scandalul

Situația la FCSB este foarte aproape de un dezastru total. Cu un parcurs de coșmar în campionat, după înfrângerea cu Poli Iași nervii au cedat, iar în vestiar a început un scandal între veteranii echipei și cei mai tineri. Directorul sportiv al FCSB, Narcis Răducan, a recunoscut scandalul, dar a încercat să minimalizeze impactul.

Citește și: VIDEO Dăncilă, anunț BOMBĂ în timpul discuțiilor cu protestatarii din Iași - Parteneriat public - privat pentru autostrada Marii Uniri

Potrivit surselor ProSport, în vestiarul echipei a izbucnit o bătaie după ce Pintilii a ridicat tonul la colegi, în conflict fiind implicaţi veteranul echipei, precum şi Gnohere, Adi Popa şi Vali Creţu. Mai mult, antrenorul cu portarii, cel care este responsabil de pregătirea lui Andrei Vlad, s-a implicat la rându-i în bătaia separată cu greu de restul celor din staff. ”E adevărat că s-au încins puţin spiritele, ceea ce nu e o noutate în intimitatea echipelor de fotbal. Totuşi, aceasta nu a luat deloc amploare. De altfel, începând de azi am activat un nou Regulament de Ordine Interioară pentru care vom avea toleranţă zero”, a spus Narcis Răducan, noul conducător de la FCSB, în exclusivitate pentru ProSport. Din informaţiile neoficiale obţinute până în prezent, asupra celor implicaţi nu vor fi luate măsuri dure, însă pe toţi îi aşteaptă amenzi usturătoare şi promisiunea că la următoarea abatere vor fi nevoiţi să îşi caute alte echipe.

FCSB a început prost campionatul și se află pe locul 11, după 6 etape disputate. Situația a născut tensiuni în rândul jucătorilor, acest episod venind după declarațiile acide ale căpitanului Florin Tănase la adresa colegilor de echipă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.