Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Au fost închise trei drumuri judeţene în Caraş- Severin: Pe DN6, în apropiere de Orşova, traficul este restricţionat după ce un TIR a derapat

alerta

Trei drumuri judeţene din Caraş-Severin au fost închise miercuri seară, din cauza viscolului, în timp ce pe DN 6, în apropiere de Orşova, se circulă cu dificultate după ce un TIR a derapat. Potrivit reprezentanţilor ISU Caraş- Severin, drumurile care au fost închise după ora 21.00 sunt: DJ 582 E Prislop-Semenic, DJ 608 A Telescaun-Muntele Mic şi DJ 582 Brebu Nou-Slatina Timiş.

”Nu sunt maşini blocate pe aceste sectoare de drum. S-a luat măsura închiderii lor, preventiv, pentru a nu pune în pericol siguranţa oamenilor”, a declarat Elena Târlă, purtătorul de cuvânt al ISU Caraş- Severin.

De asemenea, pe DN6, în zona localităţii Topleţ, lângă Orşova, la limita judeţelor Caraş-Severin şi Mehedinţi, un TIR a derapat, blocând un sens de mers. ”Avem o problemă către Topleţ, unde un TIR a derapat şi a blocat un sens de mers. A ajuns cu remorca în şanţ. Se circulă dirijat, sunt şase echipaje acolo. Se stă în trafic, dar se circulă”, a declarat Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Caraş- Severin.

Judeţul Caraş-Severin se află sub avertizare meteorologică cod portocaliu de vânt puternic şi zăpadă troienită în Munţii Banatului, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.