Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Au fost selectaţi cei 34 de bursieri ai Fundației 'Mitropolitul Bartolomeu' din anul 2021-2022

mediafax.ro
cursuri studenti

Au fost selectaţi cei 34 de bursieri ai Fundației „Mitropolitul Bartolomeu” din anul şcolar şi universitar 2021-2022 dintre cei 55 de candidaţi care au aplicat la acest program, conform basilica.ro.

„Cei 18 liceeni bursieri învaţă la colegii şi licee din Alexandria, Brăneşti, Corabia, Câmpulung Muscel, Caracal, Cluj-Napoca, Vaslui, Dorohoi şi Comăneşti”.

„La categoria bursierilor studenţi, din cei 12 bursieri, şase sunt studenţi la medicină în Cluj, Craiova şi Iaşi, alături de studenţi la teologie, drept, ştiinţe sau psihologie”.

„Masteranzii admişi cu proiecte de cercetare sunt de la Academia Națională de Muzică Gheorghe Dima din Cluj-Napoca şi de la Universitatea din Craiova, iar doctorandul admis se pregăteşte în cadrul şcolii doctorale a Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca”, precizează Mitropolia Clujului.

Bursele pentru elevi, în cuantum de 300 de lei lunar, se acordă pe o perioadă de 8 luni, cele pentru studenţi şi masteranzi, de 400 de lei lunar, se acordă pe o perioadă de 9 luni, iar bursa pentru doctoranzi este de 500 de lei lunar şi se acordă pe o perioadă de 12 luni, toate începând cu data de 15 noiembrie 2021.

Fondul alocat pentru bursele din acest an şcolar şi universitar este de 103.200 lei. În cei 13 ani de activitate, Fundația „Mitropolitul Bartolomeu” a acordat 431 de burse unor tineri din întreaga ţară, în valoare totală de 1.139.100 lei.

Fundaţia a fost înfiinţată de Mitropolitul Bartolomeu Anania în anul 2008.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.