Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Au greva în sânge: Județul unde salariaţii din 99% dintre unităţile de învăţământ preuniversitar au participat la greva de avertisment

botosaninecenzurat.ro
proteste profesori

Salariaţii din 99% dintre unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Iaşi s-au aflat miercuri în grevă de avertisment, afirmă conducerea Uniunii Sindicatelor Libere din Învăţământul Preuniversitar (USLIP) Iaşi.

''Participarea masivă a colegilor noştri la această acţiune de protest confirmă nemulţumirea profundă existentă în rândul salariaţilor din învăţământ. Dincolo de modul exemplar în care s-a organizat acţiunea la nivelul fiecărei unităţi şcolare, trebuie să apreciem solidaritatea şi unitatea pe care au demonstrat-o astăzi membrii de sindicat din învăţământul preuniversitar al judeţului Iaşi, dar şi din restul ţării'', a transmis conducerea sindicatului ieşean.

Potrivit USLIP Iaşi, Guvernul trebuie să ia act de această acţiune şi să convoace urgent la discuţii reprezentanţii federaţiilor sindicale din învăţământ.

''Nu ne dorim să intrăm în grevă generală, dar, dacă Executivul va avea aceeaşi poziţie, nu vom avea altă soluţie pentru a ne câştiga drepturile conferite de lege şi, nu în ultimul rând, demnitatea lezată de guvernele care s-au succedat în ultimii trei ani la conducerea României'', se mai afirmă în informarea transmisă de USLIP Iaşi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.