Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Au început filmările la partea a doua a seriei Fantastic Beasts

filmare

Au început filmările la cea de-a doua parte a producţiei "Fantastic Beasts and Where to Find Them", după romanele lui J.K. Rowling, la studiourile Leavesden, din apropiere de Londra, aceleaşi studiouri în care au fost filmate şi filmele seriei "Harry Potter", informează publicaţia The Variety.

În noul film Eddie Redmayne revine în rolul titular al iubitorului de animale magice Newt Scamander, care se va confrunta cu Gellert Grindelwald, vrăjitorul întunecat ce este interpretat de Johnny Depp, care a fost demascat la sfârşitul primului film al seriei. Din distribuţie nu lipseşte nici Jude Law care interpretează rolul directorului şcolii de magie Hogwarts, Albus Dumbledore, o variantă mai tânără a personajului interpretat iniţial de Richard Harris şi apoi de Michael Gambon în filmele seriei "Harry Potter".

În cel de-al doilea film al seriei acţiunea se va petrece la Paris în anii '20 ai secolului trecut, la puţin timp după ce Scamander la capturat pe Grindelwald la sfârşitul primului film. Conform studiourilor Warner Bros., "Grindelwald a reuşit să evadeze şi a început să adune susţinători pentru cauza sa întunecată, clamând că vrăjitorii sunt nişte fiinţe superioare tuturor celorlalte fiinţe care nu au puteri magice. Singura persoană care ar putea să-l oprească este fostul său prieten Albus Dumbledore, însă şi Dumbledore va avea nevoie de ajutorul fostului său elev, Newt Scamander".

În distribuţia sequel-ului revin şi personajele Tina (Katherine Waterston), Queenie (Alison Sudol) şi Jacob (Dan Fogler). Scenariul noului film a fost scris de Rowling, la fel ca şi în cazul primului film al seriei. David Yates revine în scaunul regizoral, conform Agerpres. Primul film al seriei "Fantastic Beasts and Where to Find Them" a înregistrat încasări totale de peste 800 de milioane de dolari. Noul film al seriei va fi lansat în noiembrie 2018. Conform Warner Bros. noua serie va fi formată din cinci filme.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.