Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Au început lucrările pentru creşterea siguranţei pacienţilor Spitalului de Pneumoftiziologie

spitale

Consiliul Judeţean Cluj aanunţă, miercuri, că au demarat lucrările ce vizează extinderea, reabilitarea şi modernizarea infrastructurii instalaţiilor de fluide medicale, electrice şi de ventilare şi tratare a aerului în cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie ”Leon Daniello" din Cluj-Napoca, potrivit news.ro.

”Avansăm cu investiţiile finanţate din fonduri europene prin care ne dorim să contribuim la protejarea vieţii şi a sănătăţii persoanelor internate în trei dintre spitalele noastre. În ceea ce priveşte Spitalul de Recuperare şi cel de Pneumoftiziologie, lucrările sunt în plină derulare, acestea urmând să înceapă, în cel mai scurt timp, şi la Spitalul de Boli Infecţioase", a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Sursa citată a precizat că vor fi realizate o nouă infrastructură de fluide medicale la subsolul, parterul şi etajul corpului C2, o nouă infrastructură electrică pentru corpurile C1 şi C2, precum şi o nouă infrastructură de ventilare şi tratare a aerului pentru etajul 1 al pavilionului II al corpului C2.

Lucrările se desfăşoară în cadrul proiectului cu finanţare europeană câştigat de Consiliul Judeţean Cluj şi care vizează creşterea siguranţei pacienţilor Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie ”Leon Daniello" din Cluj-Napoca. Valoarea acestuia este de 11.242.872 lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.