Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Au ras tot - Victorii pe linie ale favoritelor în optimi la Hamburg (WTA)

wtatennis.com
wta

Favoritele s-au impus pe linie în meciurile desfăşurate miercuri în optimile de finală ale turneului de tenis de la Hamburg (WTA 250), dotat cu premii totale de 203.024 de euro. Estoniana Anett Kontaveit, principala favorită, a trecut fără probleme de suedeza Rebecca Peterson, scor 6-3, 6-2, iar următoarea sa adversară va fi germanca Andrea Petkovic, finalista de anul trecut, scrie agerpres.

Rusoaica Anastasia Potapova a dispus de Lourdes Carlé (Argentina) cu 6-1, 6-4, dar va avea meci dificil în sferturi contra cehoaicei Barbora Krejcikova, a treia favorită.

Un alt sfert de finală le va opune pe belgianca Maryna Zanevska, numărul şapte pe lista capilor de serie, şi pe belarusa Aleksandra Sasnovici. Zanevska a trecut în optimi de românca Alexandra Cadanţu-Ignatik cu 6-4, 6-1, în timp ce Sasnovici, a patra favorită, a învins-o pe Aleksandra Krunic (Serbia), cu 6-3, 6-2.

Americanca Bernarda Pera, campioană în weekend-ul trecut la Budapesta, a surclasat-o pe elveţianca Joanne Zuger cu 6-1, 6-1 şi va juca în sferturi contra cehoaicei Katerina Siniakova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.