Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Au și ei uscăturile lor: Un congresmen care refuza să poarte mască s-a infectat cu coronavirus

Louie Gohmert

Un parlamentar republican care a refuzat cu regularitate să poarte mască în incinta Congresului şi care urma să călătorească împreună cu Donald Trump în Texas a fost testat pozitiv la noul coronavirus, informează Politico, citând mai multe surse, relatează dpa.

Louie Gohmert a fost testat la Casa Albă şi a fost depistat pozitiv, menţionează sursa citată.

Citește și: Să râdem cu Ludovic Orban! Cum s-a contrazis premierul: Nu se închide nimic! După ora 23:00, anumite activități vor fi închise

Cel puţin şapte congresmeni din Camera Reprezentanţilor şi Senat au fost testaţi pozitiv la COVID-19 până acum, alături de alte cel puţin trei persoane care au lucrat la Casa Albă, scrie agerpres.ro.

Gohmert a participat marţi la audierea din cadrul comisiei juridice a Camerei Reprezentanţilor cu ministrul justiţiei Bill Barr. El nu a fost văzut purtând mască cu acest prilej.

Citește și: Critici la adresa Guvernului după anunțarea noilor restricții: Nu să vă rățoiți toată ziua la opoziție fiindcă imaginea cam asta e: o mămăligă care latră

Congresmenul texan, care activează în Camera Reprezentanţilor de 16 ani, şi-a apărat obiceiul de a nu purta mască afirmând că este testat cu regularitate şi a luat în derâdere, într-o oarecare măsură, persoanele care poartă mască din cauza pandemiei.

Ministrul justiţiei, Bill Barr, va fi testat pentru COVID-19 după ce a intrat în contact cu congresmenul republican Louie Gohmert, a declarat o purtătoare de cuvânt a Departamentului Justiţiei, potrivit Reuters. Kerri Kupec a adăugat că Barr este deja testat cu regularitate pentru COVID-19 la Casa Albă.

Citește și: Viorel Cataramă a luat decizia! Va candida la funcţia de primar general al Bucureştiului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.